Barátaim!
 Lassan itt vannak az ünnepek. Ebben az évben sok rendezvényen vettünk részt, így az ország több pontján is megismerkedhettek a Nárcisz Birtok sajtjaival. Idén már csak 2 rendezvényen, a debreceni főtéren megrendezésre kerülő Aranycsengő Karácsonyi Vásáron és a budapesti Bazilikánál megrendezésre kerülő Adventi Vásáron leszünk elérhetőek (természetesen a debreceni birtokon egész évben van kiszolgálás).

 Azoknak, akik nem tudnak kilátogatni erre a három helyszínre, most lehetőségük van postai úton rendelni sajtot, amit a rendelés véglegesítése után 1 munkanappal visz a posta. A postai díjak utánvéttel egységesen 2000 Ft (20 kg-ig). A csomagban a termékeket vákuum fóliával látjuk el. A rendelés leadása után a kért mennyíséget összekészítjük és a megadott telefonszámon közöljük az összeget. Ha a vásárló jóváhaggya a rendelést, akkor küldjük a csomagot, amit a posta másnap kézbesít.

 Céges rendezvényekre, borkóstolókra, vagy az ünnepi asztalra rendeljen Nárcisz sajtot.


Köszönettel:
Mircz Nárcisz
sajtkészítő

Bevásárlókosár

 x 

A kosár üres

animacio01

Sajtdoboz

 

Egyedi termékek.

jobra

Termék keresés

tehénkecskejuhgomolyaérlelt sajtordazsendice, sajt gyártáskecskesajtházhozszállítása sajt, házi sajtok, tehén sajt, kecske sajt

. .
Megújult weboldalunkat eddig látogató nézte meg. Köszönjük!