Barátaim!
 Lassan itt vannak az ünnepek. Ebben az évben sok rendezvényen vettünk részt, így az ország több pontján is megismerkedhettek a Nárcisz Birtok sajtjaival. Idén már csak 2 rendezvényen, a debreceni főtéren megrendezésre kerülő Aranycsengő Karácsonyi Vásáron és a budapesti Bazilikánál megrendezésre kerülő Adventi Vásáron leszünk elérhetőek (természetesen a debreceni birtokon egész évben van kiszolgálás).

 Azoknak, akik nem tudnak kilátogatni erre a három helyszínre, most lehetőségük van postai úton rendelni sajtot, amit a rendelés véglegesítése után 1 munkanappal visz a posta. A postai díjak utánvéttel egységesen 2000 Ft (20 kg-ig). A csomagban a termékeket vákuum fóliával látjuk el. A rendelés leadása után a kért mennyíséget összekészítjük és a megadott telefonszámon közöljük az összeget. Ha a vásárló jóváhaggya a rendelést, akkor küldjük a csomagot, amit a posta másnap kézbesít.

 Céges rendezvényekre, borkóstolókra, vagy az ünnepi asztalra rendeljen Nárcisz sajtot.


Köszönettel:
Mircz Nárcisz
sajtkészítő

Egyéb termékek

Bükkfán füstölt parenyica 200g

Nem egalizált termék. A termék 16-30 dkg-os darabokban van ...

Fogyasztói ár: 780 Ft
Ár / kg3900 Ft

Egyedi sajt tároló doboz A/4

Mérete: 26 x 18 x 8 cm belső térfogat Mérete: 30 x 21 x 12 ...

Fogyasztói ár: 20000 Ft
Ár / kg

Bevásárlókosár

 x 

A kosár üres

Hívja a Sajtfutárt!

+36-20/335-9620

Mit együnk ma?

A hírcsatorna nem található.

 

animacio01

Sajtdoboz

 

Egyedi termékek.

Termék keresés

tehénkecskejuhgomolyaérlelt sajtordazsendice, sajt gyártáskecskesajtházhozszállítása sajt, házi sajtok, tehén sajt, kecske sajt

. .
Megújult weboldalunkat eddig látogató nézte meg. Köszönjük!